Resurscentrum Rosenbad Karlstad fikk prisen for VMs beste støtteapparat, under det virtuelle Sykkel-VM for eldre.

Inntil 25 deltakere har vært med på treningssamlingene hos Resurscentrum i Karlstad.

Jobben med å kåre VMs beste støtteapparat ble en mye vanskeligere jobb en først forestilt, skriver arrangøren Motitech på sine nettsider. Kriteriene som ble satt før konkurransestart var å skape engasjement lokalt og dele opplevelser og erfaringer med andre.

– Her har de aller fleste levert til gull, sier daglig leder i Motitech, Jon Ingar Kjenes.

Det er Motitech som står bak den virtuelle har utviklet den virtuelle treningssykkelen MOTiview. Kjenes forteller at selskapet hadde en drøm om at «Sykkel-VM for eldre» skulle skape et engasjement hos syklister og ansatte.

– Engasjementet har vært over all forventing. Vi er utrolig stolte av alle og enhver som har gjort dette til et arrangement som virkelig har blitt lagt merke til, sier han.

Tittelen VMs beste støtteapparat falt til slutt på Resurscentrum Rosenbad i Karlstad i Sverige. De hadde en fantastisk åpningsfest, har feiret underveis og fått mange nye syklister til å trene.

– Vi har vært mellom 11 og 25 deltakere på hver samling. Det har vært et etterlengtet møte og det var nok også nødvendig for at de eldre skulle se sammenhengen mellom trening og samarbeid, forteller utviklingsleder i Karlstad kommune, Ann-Sophie Gustafsson.

Flere har ønsket å fortsette med disse sykkelsamlingene, så det er nå bestemt at det vil bli et treff hver fjortende dag, der det vil bli tatt opp ulike tema.